Umění jako investice - Brchelová, Monika
Investovanie do umenia je špecifická záležitosť, pretože má finančný aj kultúrny význam. Mať diverzifikované portfólio investíc je prirodzený stav a súčasť základného ekonomického povedomia. Trendom je tzv. art banking.