Behaviorální předsudky - Kutrová, Eliška
Predstavenie ôsmych behaviorálnych predsudkov: kotvenie (anchoring bias), nadmerné sebavedomie (overconfidence bias), peňažná ilúzia (money illusion), predsudok potvrdenia (confirmantion bias), prehnaná a nedostatočná reakcia (underreaction and overreaction), snaha o dosiahnutie rýchleho zisku (pursuit of quick profits), vagón efekt (bandwagon effect) a spätný pohľad (hindsight bias).