Employee benefits: retirement plans - Brokešová, Zuzana, 1985-
Hlavné črty súkromného plánu do dôchodku (minimálny vek, dôchodkový vek, pravidlá nároku). Rozlíšenie príspevkovo definovaného plánu a plánu stanovenia výhod. Základné charakteristiky plánov podielov zo zisku. Identifikovanie plánu odchodu do dôchodku pre drobných podnikateľov.