Pôsobenie rizík a finančný majetok komerčných bánk po finančnej kríze - Schwarzová, Mária
Pôsobenie rizík na finančný majetok komerčných bánk Slovenskej republiky pri posudzovaní jednotlivých finančných nástrojov, ktoré boli zaradené do portfólia pohľadávok a na vyhodnotenie pôsobenia rizík na portfólia pohľadávok prostredníctvom tvorby opravných položiek. Vývoj poskytnutých úverov v Slovenskej republike a výška ich znehodnotenia po finančnej kríze prostredníctvom vytvorených opravných položiek v porovnaní s inými makroekonomickými ukazovateľmi.