Social insurance - Brokešová, Zuzana, 1985-
Príčiny zriadenia sociálneho poistenia (SP). Opis základných charakteristík programov SP. Identifikácia hlavných benefitov v rámci liečebného programu; pre prípad invalidity, staroby a pozostalosti. Identifikácia požiadaviek spôsobilosti pre program poistenia v nezamestnanosti. Vysvetlenie základného cieľu kompenzačných programov pre štátnych zamestnancov.