Disentangling the relationship between news media and consumers' inflation sentiment: the case of Croatia - Lolić, Ivana
Vplyv mediálneho obsahu na spotrebiteľskú presnosť vnímania a očakávania inflácie v Chorvátsku v období 2007-2014.