Comovements of stock markets between Turkey and global countries - Bayraktar, Sema
Empirické dôkazy o dynamickej štruktúre podmienených aj nepodmienených korelácií tureckého akciového trhu s cudzími národnými trhmi (Francúzsko, Grécko, Nemecko, Rusko, Španielsko, Taliansko, Veľká Británia, USA) na základe údajov z obdobia 06/1990-06/2013.