Ľudia od reklamy utekajú. Ako to zmeniť - Poláš, Martin
Ľudia všadeprítomnú reklamu ignorujú. Na vine sú značky samy - ťažko sa vyrovnávajú s tým, že strácajú kontrolu a moc sa presúva ku konzumentom. O tom, čo môžu značky v tomto smere urobiť, bola reč aj na tohtoročnej konferencii Trend marketing summit.