Navrhovanie komplexných štatistických prieskumov a niektoré možnosti analýzy z nich získaných dát - Terek, Milan
Možnosti navrhovania komplexných štatistických prieskumov a vybranými analýzami dát získaných z týchto prieskumov. Návrh všeobecného postupu výberovej schémy komplexného štatistického prieskumu.