Za moderný prístup k didaktike francúzskych reálií - Rizeková, Iveta, 1961-
Francúzske reálie. Miesto reálií vo francúzskych učebniciach. Za nový prístup k didaktike reálií. Dotazníkový prieskum o výučbe francúzskych reálií.