Rozdeľovacie transakcie systému národných účtov ESA 2010 (1) - Staríčková, Zuzana
Rozdeľovacie transakcie systému národných účtov ESA 2010, prostredníctvom ktorých sa pridaná hodnota vytvorená pri produkcii rozdeľuje medzi prácu, kapitál a verejnú správu a transakcie zahŕňajúce prerozdelenie dôchodku a majetku. Rozdeľovacie transakcie systému národných účtov ESA 2010 - na odmeny zamestnancov.