Higher Education for Higher Competitiveness - Komárek, Jaroslav
Súčasná kritika vysokoškolského vzdelávania a potreby praxe. Porovnanie príslušných študijných programov medzi českými a nemeckými univerzitami a fakultami v oblasti ekonómie. Identifikovanie príslušných rozdielov.