Prečo školenia nikdy nefungovali... - Minárik, Peter
Problémy a výzvy školenia nevyriešia problém v praxi. Pomáhajú len pri efektívnom rieší problému. Zamestanec si svoj rozvoj musí odpracovať, čiže aplikovať konkrétne činnosti do každodennej praxe. Fázy učenia sa účastníkov na školení.