Peníze v bankovním systému – analýza bilancí centrálních bank - Revenda, Zbyněk
Analýza trendov vývoja vybraných položiek bilancií bánk a ich vzájomné porovnanie tendencií v Českej republike, Európskej menovej únii a Spojených štátoch amerických. Dopad akcií sledovaných centrálných bánk na vývoj množstva penazí v ekonomike. Analýza hlavných faktorov zmien v bilanciách centrálnych bánk.