Generácia Y: Chceme osobnostne rásť a práca nás musí baviť
Pod generáciou Y (alebo aj Millennials) označujeme ľudí, narodených medzi rokmi 1985 a 1995. Táto skupina je technicky zdatná, kreatívna a individálna. Menej jej záleží na peniazoch, ale práca musí dať zmysel a byť zábavná. Preto je dôležité hneď na začiatku vyjasniťsi očakávania, ktoré na zamestnávateľa a samotnú prácu táto generácia má.