Na čom zarába slovenský hip hop - Tvardzík, Jozef
Pred 20. rokmi si slovenský hip hop zakladal na nekomerčnosti a cielil na menšinové publikum. S nárastom komerčnej sily sa raperi preorientovali. Ako predať hudbu. Merchandising cez vlastné značky. Reklamná spolupráca raperov s firmami.