Charakteristiky insolvenčních řízení společností s virtuálními sídly - Smrčka, Luboš
Spoločnosti s virtuálnym sídlom. Analýza insolvenčného riadenia podnikateľských subjektov sídliacich na virtuálnej adrese v rámci územia Českej republiky a komparácia s výsledkami subjektov sídliacich na tradičnej obvyklej adrese.