Fyzická práca v službách mladým nevonia, podniky volajú po cudzincoch - Horváthová, Jarmila
Nedostatok pracovných síl pre slovenský turizmus. Fyzická práca sa nenosí. Školy potreby praxe nestíhajú. Výhody a nevýhody zamestnávania cudzincov v cestovnom ruchu na Slovensku.