Rámcový postup pri tvorbe vlastného franchisingového konceptu - Šétaffy, Jozef
Franchising je metóda podnikania, ktorá sa využíva najmä v segmente obchodu a služieb. Jej aplikáciou je možné ponúknuť vlasný úspešný biznis (know-how) ako trhový produkt vo forme franchisingovej licencie a následné otvorenie franchisingových prevádzok. Dôležité je poznať princípy tvorby a súvisicie predpisy.