Aby deti nebankrotovali - Kláseková, Martina
Prieskum finančnej gramotnosti detí na Slovensku. Vo finančnom vzdelávaní detí treba urobiť viac. Nevyhnutnosť naučiť deti šetriť. Ako učiť deti šetriť. Úloha vreckového.