Eurofondy a Slovensko: Skúška ohňom?
Pohľad na čerpanie eurofondov na Slovensku. Vznikajú tzv. Miestne akčné skupiny (MAS), ktorých cieľom je nedrobiť prostredky z fondov na malé projekty pre jednu obec, ale podporiť väčšie projekty pre celý región. Aplikácia ITMS 2014+ umožňuje subjektom žiadať o finančné prostriedky z eurofondov v rámci programového obdobia 2014-2020 a zároveň slúži na riadenie a monitorovanie projektov.