Kamárati buďme, dlhy si plaťme... - Molný, Radoslav
Pohľad na najvhodnejšie nástroje pre vymáhanie pohľadávok pre firmy: prevencia, poistenie a štandardný platobný príkaz. Najrozšírenejší spôsob je faktoring. Je to nástroj na riešenie pravidelných úhrad pohľadávok. Nový produkt bezregresný faktoring je založený na prevádzkovom financovaní voči odberateľom, s minimálnym rizikom neuhradenia pohľadávok odberateľom pri jeho platobnej neschopnosti alebo nevôli.