Úvod (grantová úloha VEGA MŠ SR a SAV č. 1/0709/15 a č. 1/0128/15) - Šúbertová, Elena
Úvod k vedeckej publikácii, ktorá bola vydaná ako čiastkový výstup z riešenia II. etapy uvedených grantových úloh.