Prístupy absolventov k podnikaniu v rodinných podnikoch - Šúbertová, Elena
Predpoklady, pripravenosť i vzťah študentov k súčasnému podnikaniu v rodine a k perspektívnemu vlastnému podnikaniu ako formy samozamestnávania - analýza na základe dotazníkového prieskumu, uskutočnenému medzi dennými študentami EÚ v Bratislave, na Fakulte podnikového manažmentu, v rokoch 2011/2012 až 2015/2016.