Inovačná aktivita malých a stredných podnikov v Slovenskej republike - Tóth, Miroslav, 1961-
Inovačné aktivity MSP na Slovensku z pohľadu ich efektívnosti. Efektívnosť je meraná ukazovateľom priemerné tržby na zamestnanca, a to porovnávaním podnikov s inovačnými aktivitami a bez inovačných aktivít. Snahou je vyčísliť, že MSP, ktoré vykonávajú inovačné činnosti, dosahujú lepšie výsledky v oblasti tržieb na zamestnanca ako podniky bez tejto aktivity. Mnohé podniky ešte nedocenili význam inovácií.