Reklama, propagácia a prezentácia podnikateľa a daňové náklady - Furmaník, Peter
Reklama a propagácia je jednou z najčastejšie využívaných nákladových položiek podnikateľa. Pod takto definovaným pojmom sa skrýva široké spektrum foriem a podôb propagácie, ktoré v dobe prudko sa rozvíjajúcich informačných technológií a on-line služieb naberá nové netradičné formy.