Podpora podnikania v krajinách OECD a na Slovensku - Floreková, Michaela
Vymedzenie a klasifikácia podpory podnikania podľa OECD. Aktuálny vývoj rozvoja podnikania v krajinách OECD. Podpora podnikania v krajinách OECD po kríze. Posilnenie podpory podnikania na Slovensku prostredníctvom zákona o podpore MSP.