Možnosti prezentácie domácich poľnohospodárskych produktov na tuzemskom trhu - Bartoš, Adam
V súčasnosti spotrebitelia začínajú, v dôsledku rozdielnej kvality, uprednostňovať zeleninu, ovocie a potravinárske výrobky z domáceho trhu. Toto správanie kupujúcich vytvára príležitosť pre lokálnych pestovateľov a spracovateľov. Príspevok sa zameriava na spôsoby propagácie domácich potravín na trhu, ako aj možnosti spolupráce producentov a prvovýrobcov.