Intenzita zahraničného obchodu medzi Slovenskom a Ruskom v súčasnom období - Kašťáková, Elena, 1974-
Analýza vývoja zahranično-obchodných vzťahov medzi Slovenskom a Ruskom. Stanovenie ďalších možností prehlbovania obchodných vzťahov na základe indexu intenzity obchodu.