Regionálna hrubá pridaná hodnota v poľnohospodárstve Slovenskej republiky - Tóth, Miroslav, 1961-
Vyčíslenie rozdielov v tvorbe hrubej pridanej hodnoty v jednotlivých regiónoch SR na úrovni samosprávnych krajov v poľnohospodárstve. Tvorba hrubej pridanej hodnoty je porovnávaná podľa krajov za všetky ekonomické činnosti a za poľnohospodárstvo zvlášť.