Skúmanie konkurencieschopnosti v odvetví poľnohospodárstva a potravinárstva - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Konkurencieschopnosť jednotlivých odvetví ovplyvňujú predovšetkým faktory z vonkajšieho podnikateľského prostredia, ale aj interné faktory, ktoré značne prispievajú k efektívnemu fungovaniu odvetvia. Autorka skúma konkurencieschopnosť v odvetví poteravinárstva v nadväznosti na poľnohospodárstvo, ktoré prispievajú k zabezpečeniu primeranej potravinovej sebestačnosti.