Hodnotenie vývoja konkurencieschopnosti Slovenskej republiky v rokoch 2014 až 2016 - Knošková, Ľubica, 1965-
Zhodnotenie vývoja konkurencieschopnosti Slovenskej republiky podľa jednotlivých faktorov - pilierov trvalého ekonomického rastu. Silné a slabé stránky slovenskej ekonomiky.