Vzdelávanie: Zlepšenie prepojenia školy a praxe - Brezovský, Jozef
Možnosť štúdia zasielateľstva a logistiky na Žilinskej univerzite. Chýbajúce povedomie najmä rodičov ako aj absolventov stredných škôl o možnostiach širokého uplatnenia v praxi. Vzdelávanie v odbore logistiky na Vysokej škole logistiky v Přerove. Duálne vzdelávanie na stredných školách.