Proces nákupného rozhodovania: štúdia publikovanej terminológie a názorov - Súkeníková, Katarína
Začiatky formulovania problematiky nákupného rozhodovania. Proces nákupného rozhodovania ako súčasť nákupného správania zákazníkov. Proces nákupného rozhodovania.