Nový koncept priniesol zmenu myslenia - Brezovský, Jozef
Industry 4.0 a rapídny rast produktivity a efektívnosti s využitím digitalizácie. Zmeny a inovácie v logistike. Inteligentná rukavica, 3D tlačiareň. Vznik nových povolaní a pracovných miest.