Způsoby financování výstavby jaderných elektráren a jejich hrozby - Dráb, Tomáš
Stručný prehľad jadrovej energetiky v EÚ. Súčasný stav výskumu financovania jadrovej energie (JE). Financovanie výstavby jadrových zdrojov. Kategorizácia a popis modelov financovania JE. Hrozby a riziká vyplývajúce z finančných modelov.