Aktuálne problémy poľnohospodárskych družstiev v SR a ČR - Bartoš, Adam
Aktuálne problémy poľnohospodárstva, týkajúce sa špecifickej formy podnikania - družstva - v SR a v ČR. Vývoj počtu poľnohospodárskych družstiev k celkovému počtu v odvetví poľnohospodárstvo, rybárstvo a lesníctvo. Vzdelanostná štruktúra pracujúcich v poľnohospodárstve SR a ČR. Počet pracujúcich v poľnohospodárstve, lesníctve a rybárstve z celkového počtu pracujúcich. Problémom v oboch krajinách ostáva vysoký vek manažérov a ostatných pracovníkov odvetví.