Y and Z generations at workplaces - Bencsik, Andrea
Časová os generácií od roku 1925. Podrobná charateristika najmladších generácií Y a Z. Porovnanie generácie baby boomerov, generácií X, Y a Z z pohľadu tímovej spolupráce, zdieľania znalostí a behaviorálnych vlastností (vzťahy, ciele, sebarealizácia, hodnoty atď.). Porovnanie generácií z pohľadu HR a výzvy pri personálnom riadení generácií Z a Y. Výlsedky kvantitatívneho dotazníkového prieskumu z roku 2015 zameraného na to, ako pristupovať k novým generáciám z pohľadu HR, čo znamená riadenie týchto dvoch generácií pre manažérov a tiež aké ťažkosti sa vyskytujú, keď obe generácie spolupracujú navzájom aj so staršími generáciami.