Strategic performance management system and corporate sustainability concept - specific parameters in Slovak enterprises - Rajnoha, Rastislav
Charakteristika systému merania výkonnosti. Trvalá udržateľnosť podniku ako podniková koncepcia a jej evolúcia. Analýza vplyvu špecifických faktorov, ako napríklad právna forma, veľkosť, umiestnenie či kapitálová štruktúra, na strategické riadenie výkonnosti a trvalú udržateľnosť podniku v podnikoch na Slovensku.