<The> Relationship between the risk of a change of the interest rate and the age of entrepreneurs among Slovak SMEs - Sobeková Majková, Monika
Vyššia rizikovosť mladých podnikateľov a s tým spojené problémové získavanie financií na ich podniky a start-upy. Výsledky prieskumu medzi slovenskými podniakteľmi z radov MSP z roku 2016: vplyv veku podnikateľa na riziko zmeny úrokových sadzieb; vplyv veku podnikateľa na názor, že MSP v iných krajinách EÚ čelia nižšiemu riziku zmeny úrokovej miery ako na Slovensku. Možnosti štátnej podpory takýchto podnikov v záujme zvyšovania konkurencieschopnosti Slovenska.