Premisy finančného plánovania - Tóthová, Alena, 1968-
Premisy plánovacieho procesu sú vo svojej podstate predpoklady, domnienky o budúcej podobe externého a interného prostredia podniku. V príspevku je kladený dôraz na využitie plánovacích premís v procese tvorby finančného plánu podniku. Kvalita zostaveného finančného plánu podniku do veľkej miery závisí od aktuálnosti, teda spoľahlivosti plánovacích premís.