Measuring knowledge - Matošková, Jana
Definícia základných pojmov ako znalosti, intelektuálny kapitál, znalostný manažment, zdieľanie znalostí, meranie a metrika. Prehľad metód na meranie znalostí na úrovni organizácií, skupín a jednotlivcov spracovaný na základe štúdia odbornej literatúry.