<The> Impact of the structural funds on competitiveness of small and medium-sized enterprises - Vojtovič, Sergej
Štrukturálne fondy EÚ ako hlavný nástroj politiky súdržnosti. Určenie vplyvu štrukturálnych fondov EÚ na konkurencieschopnosť MSP na Slovensku v programovom období 2007-2013 na základe empirického výskumu medzi manažmentom malých a stredných podnikov.