Export and its financing in the SME segment. Case study from Slovakia - Ključnikov, Aleksandr
Teoretické aspekty malých a stredných podnikov. Prístupy podnikateľov k exportným aktivitám a exportnému financovaniu vzhľadom na vplyv vybraných sociálno-ekonomických faktorov (pohlavie, úroveň vzdelania a vek) - výsledky prípadovej štúdie v slovenskom podnikateľskom prostredí z roku 2016.