Toyota a principy budování vztahů - Šimáková, Markéta
Ako predchádzať nezdravej atmosfére na pracovisku. Spoločnosť Toyota používa pre budovanie kvalitných a profesionálnych vzťahov metódu Job relations. Tá prispieva k zvyšovaniu spolupráce v tíme a účinne rieši konflikty.