Stručne k povinnostiam zamestnávateľa z aspektu dane z príjmov zo závislej činnosti - Jarinkovičová, Valéria
Zodpovednosť a povinnosti zamestnávateľa v súvislosti so zdaňovaním príjmov zamestnancov zo závislej činnosti podľa zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov.