Ve firmě můžete změnit místo, čas i typ spolupráce - Studená, Zdeňka
Flexibilta ako kľúčový faktor pre udržanie konkurencieschopnosti. Prechod na flexibilný spôsob práce. Čo obnáša flexibilita. Čo sa flexibilitou získa. Zhodnotenie aktuálneho stavu. Prečo flexibilta niekde funguje a inde nie.