Klid a radost v práci? Chce to jen změnu myšlení - Muntean, Cristina
Na konferencii "Porozumění lidské mysli" v Prahe vystúpili odborníci na emocionálnu inteligenciu - Aaron Turner a Loredana Popasav, ktorí hovorili o tom, čo pomáha pri osobnej psychohygiene, o potenciáli našej mysle, o tom, že za stresom stojí naše myslenie, o potrebe jasnej hlavy, o tom, ako naša myseľ prispieva k produktivite.