Dolár pod depreciačným tlakom - Vaňo, Vladimír
Oslabenie kurzu amerického dolára a index investorskej dôvery. Inflácia a zvyšovanie úrokových sadzieb. Kurz eura voči doláru a menová politika Európskej centrálnej banky.