Novela insolvenčního zákona účinná od 1. 7. 2017 aneb cui bono? - Řeháček, Oldřich
Zákon č. 182/2008 Sb., o úpadku a spôsoboch jeho riešenia (insolvenčný zákon - IZ) v Českej republike. Ciele insolvenčného zákona. Imperatív postupu v insolvenčnom konaní v záujme veriteľov a opora v súdnej praxi.